Makelaar Amsterdam-Noord

Whatapp 06 141 66 980 
info@vzmakelaars.nl

VZmakelaars is actief met het verkopen en taxeren van huizen in Amsterdam- Noord.

Wil jij je huis verkopen in Amsterdam-Noord?

Het begint met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Je kan je verhaal doen en alle vragen stellen die je hebt. Hierna heb je rustig de tijd om het even te laten bezinken.

Hoeveel overwaarde heb jij?!

Dit is een interessante vraag! Tijdens het gesprek zullen we aan de hand van een transactielijst met vergelijkbare woningen die recent bij je in de buurt zijn verkocht deze vraag gaan beantwoorden.

We gaan voor de beste verkoopprijs!

We besteden veel aandacht aan de presentatie van de woning. Dat houdt in dat we tips geven om de woning aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Dit is maatwerk. Het kan gaan van een muurtje witten tot volledige styling van de woning. We werken met het grootste woningfotografie bedrijf van Nederland genaamd Zibber. Denk aan mooie detailfoto’s, video’s voor op Instagram en Facebook, plattegronden in 3d, drone-video’s etc. Het gaat pas online als jij blij bent!

Ontzorgen!

Het verkopen van je huis kan voor mensen een stressvolle periode zijn. Dus dan is het fijn als het proces zo soepel mogelijk verloopt. We staan voor je klaar en helpen op verschillende vlakken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de oven professioneel te laten reinigen voor de bezichtigingen. Of dat we de glazenwasser even langs laten komen voor dat de fotograaf komt.

Als verkoopmakelaar in Amsterdam-Noord hebben we al veel meegemaakt dus we weten waar we op moeten letten. We denken een paar stappen vooruit.

Een voorbeeld.

Stel je krijgt een bod van een partij. De hoogte is wat je wenst en de voorwaarden zijn ook gunstig. Dat is heel mooi! Onze taak is dan als verkopende makelaar om een screening te doen. Dus onderzoeken hoeveel zekerheid deze partij kan geven. We nemen contact op met de hypotheekadviseur van de klant. Zodat jij een weloverwogen beslissing kan maken om je woning aan deze partij te verkopen.

Belang van onze klant staat voorop en we houden het verkoopproces duidelijk en soepel.

Door de jaren heen hebben we een groot bestand opgebouwd met mensen die op zoek zijn om een appartement of woonhuis te kopen in Amsterdam. Door ons grote netwerk met hypotheekadviseurs, gemeente stadsdeel Noord en andere makelaars in Amsterdam en omstreken zijn we op de hoogte van wat speelt in de constant bewegende woningmarkt.

Bereikbaarheid!

Snel in contact staan met elkaar staat bij ons in de top van goede service verlenen. Via Whatsapp zorgen we ervoor dat we als 1 van de weinige makelaars ook in de avonden en in de weekenden snel en laagdrempelig te bereiken zijn.

Voorbeeld.

Er was een keer een bod op een woning gedaan. Verkopers vonden het aan de lage kant, maar hadden niet echt veel tijd meer. Ze stonden op het punt om het bod te accepteren. Die avond kwam er ineens een Whatsapp binnen van iemand die de woning graag nog wilde bezichtigen. Uiteindelijk is dit ook de koper geworden en is de woning voor 20.000 euro meer verkocht. Dus tja snel verdiend door zo’n laat Whatsappje in de avond.

VZmakelaars hanteert:

Een scherpe courtage, gratis opstartkosten t.w.v. €495,- en geen intrekkingskosten!

 Spreekt dit je aan!