Over ons

Ik ben Vanessa Zegers en ik wil graag uw huis verkopen of taxeren.

Met een topteam op de achtergrond heeft VZ makelaars al vele klanten blij kunnen maken met mooie verkoopresultaten!

Waarom ben ik de juiste persoon?!

Gecertificeerd!

Ik heb al mijn diploma’s behaald en sta dan ook als gecertifieerd makelaar in het register voor makelaars (SCVM) en het register voor taxateurs (NRVT) geregistreerd makelaar en taxateur!

Plezier en sport!

Met veel plezier ga ik voor u aan de slag. Ik ga voor het beste resultaat en krijg van een blije klant en een mooie verkoopopbrengst een enorme kick!

Ervaring

Ik werk sinds 2012 in de makelaardij. Topmakelaar John Breed is mijn mentor geweest en ik heb met veel plezier samengewerkt in z’n team. In de loop der jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en ben uiteindelijk zelfstandig verder gegaan. Ondertussen veel huizen verkocht en getaxeerd. Dit met name in Amsterdam, Purmerend en Almere. Veel nieuwe mensen ontmoet en een groot netwerk opgebouwd.

Buurtkennis!

Door werk en wonen ken ik de stad goed. Ik ben geboren in Amsterdam en heb gewoond in verschillende stadsdelen; Noord, de Aker, Bos en Lommer, Nieuw Sloten, Zuidoost en het gezellige Purmerend.

Snel bereikbaar 24/7 WhatsApp...

Ik hou van korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen. Werkt prettig en kan soms heel belangrijk zijn in deze markt.

Flexibel

Afspreken in de avonduren of via facetime is geen probleem. Is wel zo prettig dat u geen vrij hoeft te nemen van werk bijvoorbeeld, dus laat gewoon even weten wanneer het u echt goed uitkomt!

Duidelijke communicatie

Ik vind het belangrijk dat er geen miscommunicatie is, dus probeer altijd te zorgen dat er duidelijke afspraken zijn en dat we op dezelfde lijn zitten. Elke klant heeft zijn eigen verhaal en wensen, daar hebben we dan ook de volle aandacht voor.

Ontzorgen

Full service! Een soepel verkoopproces, met zo min mogelijk stress voor mijn klanten. Dat is ons streven. We snappen dat mensen druk zijn en de insteek is om de mensen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Neem contact met ons op