VZMAKELAARS de makelaar van Amsterdam en omstreken

Met een topteam van vrouwen heeft VZ makelaars al vele klanten blij kunnen maken met mooie verkoopresultaten!

Snel bereikbaar 24/7 WhatsApp

We werken met directe en korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen. Werkt prettig en kan soms heel belangrijk zijn in deze markt.

Flexibel

Afspreken in de avonduren of via facetime is geen probleem. Is wel zo prettig dat u geen vrij hoeft te nemen van werk bijvoorbeeld, dus laat gewoon even weten wanneer het u echt goed uitkomt! Bezichtigingen kunnen ook in de avonduren plaatsvinden, zodat alle geïnteresseerde de kans krijgen om de woning te zien.

Duidelijke communicatie

Miscommunicatie werkt niet prettig, dus we proberen altijd te zorgen dat er duidelijke afspraken zijn en dat we op dezelfde lijn zitten. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en wensen, daar hebben we dan ook de volle aandacht voor.

Ontzorgen

Full service! Een soepel verkoopproces, met zo min mogelijk stress voor onze klanten. Dat is ons streven. We snappen dat mensen druk zijn en de insteek is om de mensen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Neem contact met ons op


Zoek jij een ervaren makelaar in Amsterdam of omstreken? We stellen ons even voor!

Ik ben Vanessa Zegers en ik wil graag uw huis verkopen of taxeren.

Een blije klant en een mooie verkoopopbrengst geeft mij een enorme kick! Ik werk al meer dan 10 jaar in de makelaardij en ben een paar jaar geleden zelfstandig verder gegaan. We zijn nu met een leuk team van enthousiaste vrouwen uit verschillende steden. Ik heb al veel verkocht en getaxeerd in Amsterdam, zowel binnen als buiten de ring (Amsterdam Zuidoost, IJburg, Centrum, Geuzenveld, Amsterdam Noord). Ik werk efficiënt en hou van duidelijke communicatie. Ik ben goed te bereiken ook via whatsapp op 06 141 66 980 en werk ook in de avonden.

Contact per whatsapp of tel: 06 141 66 980

Vanessa Zegers

Mijn naam is Sharon van Wijnbergen. Styling is mijn specialiteit voor een optimale verkoop!

Na mijn jeugd op de mooie Veluwe heb ik in verschillende delen van Amsterdam gewoond. De stad ken ik daardoor goed en hou van de talloze restaurants, mooie gebouwen en uitgaansgelegenheden. Daarnaast vind ik het fijn om lekker rustig te wandelen bij de Gaasperplas of het Diemerbos. Of in alle andere parken in de stad, net waar ik op dat moment ben. Tijdens mijn werk als stewardess heb ik veel interieur inspiratie opgedaan in verschillende landen en hotels. Deze inspiratie neem ik mee tijdens de styling van de woningen.Daarnaast vind ik het erg leuk om bezichtigingen te doen en de woonwensen te horen van alle verschillende mensen. Heerlijk om mensen blij te zien met hun nieuwe woning!

Sharon VZ Makelaars

Mijn Naam is Patricia Kleijzen en mijn werkgebied is Rotterdam.

De prachtige stad waar de woningmarkt ook op z’n top is. Het is een leuke tijd om woningen te verkopen nu. De verkopers zijn blij met de enorme overwaarden en de kopers zijn blij met hun nieuwe woning en lage hypotheekrente. Ik geniet volop van de samenwerking met mijn klanten en sta klaar met m’n advies.

Contact per whatsapp of tel: 06 310 003 36

Patricia Kleijzen, VZ Makelaars