Over VZMAKELAARS

Met een topteam van vrouwen heeft VZ makelaars al vele klanten blij kunnen maken met mooie verkoopresultaten!

Snel bereikbaar 24/7 WhatsApp

We werken met directe en korte lijnen, zodat we snel kunnen schakelen. Werkt prettig en kan soms heel belangrijk zijn in deze markt.

Flexibel

Afspreken in de avonduren of via facetime is geen probleem. Is wel zo prettig dat u geen vrij hoeft te nemen van werk bijvoorbeeld, dus laat gewoon even weten wanneer het u echt goed uitkomt! Bezichtigingen kunnen ook in de avonduren plaatsvinden, zodat alle geïnteresseerde de kans krijgen om de woning te zien.

Duidelijke communicatie

Miscommunicatie werkt niet prettig, dus we proberen altijd te zorgen dat er duidelijke afspraken zijn en dat we op dezelfde lijn zitten. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en wensen, daar hebben we dan ook de volle aandacht voor.

Ontzorgen

Full service! Een soepel verkoopproces, met zo min mogelijk stress voor onze klanten. Dat is ons streven. We snappen dat mensen druk zijn en de insteek is om de mensen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Neem contact met ons op

We stellen ons even kort voor!

Ik ben Vanessa Zegers en ik wil graag uw huis verkopen of taxeren.

Een blije klant en een mooie verkoopopbrengst geeft mij een enorme kick! Ik werk al meer dan 10 jaar in de makelaardij en ben een paar jaar geleden zelfstandig verder gegaan. We zijn nu met een leuk team van enthousiaste vrouwen uit verschillende steden. Ik heb al veel verkocht en getaxeerd in Amsterdam, zowel binnen als buiten de ring (Amsterdam Zuidoost, IJburg, Centrum, Geuzenveld, Amsterdam Noord). Ik werk efficiënt en hou van duidelijke communicatie. Ik ben goed te bereiken ook via whatsapp op 06 141 66 980 en werk ook in de avonden.

Vanessa Zegers, VZ Makelaars

Mijn naam is Janine Smits en ik verkoop graag je woning in Haarlem en omgeving.

Veel ervaring in de makelaardij en de stad Haarlem ken ik op m’n duimpje. Ik ben ook actief in de avonduren.

Janine, VZ Makelaars

Ik ben Renate Slagmolen en werk als makelaar in Vlaardingen

De stad waar ik geboren en getogen ben. Met veel plezier kijk ik er naar uit om samen met de klanten het verkoopproces in te gaan met alles wat daar bij komt kijken. Van bezichtigingen tot biedingen en uiteindelijk de fles bubbels bij de overdracht.

Renta Slagmolen, VZ Makelaars

Mijn Naam is Patricia Kleijzen en mijn werkgebied is Rotterdam.

De prachtige stad waar de woningmarkt ook op z’n top is. Het is een leuke tijd om woningen te verkopen nu. De verkopers zijn blij met de enorme overwaarden en de kopers zijn blij met hun nieuwe woning en lage hypotheekrente. Ik geniet volop van de samenwerking met mijn klanten en sta klaar met m’n advies.

Patricia Kleijzen, VZ Makelaars