De makelaar van Amsterdam-Zuidoost!

VZmakelaars is al meer dan 10 jaar actief met het verkopen van huizen in Amsterdam-Zuidoost.

We verkopen gemiddeld 75 huizen per jaar in Amsterdam- Zuidoost. Waarvan een groot deel in de populaire Venserpolder. In Gaasperdam met de buurten Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein zijn we ook bekend. Het populaire Gein3dorp met de Gaasperplas op loopafstand is prachtig wonen. Deze wijk met koopwoningen is erg in trek.

We zijn gevestigd op de Bijlmerdreef en we verkopen ook veel in deze buurt. De klusflat Kleiburg is gewild. Groenhoven en de Gouden Leeuw met de ligging in het park zijn ook erg geliefd. Kantershof is een interessante wijk, vooral vanwege de uitbouwmogelijkheden. Geerdinkhof en Huntum zijn bijzondere wijken met prachtige ligging aan het water.

De erfpacht situatie in Amsterdam-Zuidoost speelt ook een grote rol. De gemeente van Amsterdam geeft mensen de kans om de erfpachtcanon Eeuwigdurend af te kopen. Mocht je daar vragen over hebben, staan we klaar voor advies.

De sfeer in Amsterdam-Zuidoost is bijzonder fijn. Het is rijk aan vele culturen en dat is te merken aan het vele aanbod qua winkels, talen en eten.

Bij Padjak De Smeltkroes 2.0 op de Bijlmerdreef kan je heerlijke Javaanse Soato soep halen en bij oma Ietje vlakbij de IKEA en metrostation Bullewijk is de Balado (sticky Indonesische aubergine met patat) een van onze favoriete gerechten.

Wil jij je huis verkopen in Amsterdam- Zuidoost?

Het begint met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Je kan je verhaal doen en alle vragen stellen die je hebt. Hierna heb je rustig de tijd om het even te laten bezinken.

Wil je weten hoeveel overwaarde je hebt? 

Dit is een interessante vraag! Tijdens het gesprek zullen we aan de hand van een transactielijst met vergelijkbare woningen die recent bij je in de buurt zijn verkocht deze vraag gaan beantwoorden.

We gaan voor de beste verkoopprijs!

We besteden veel aandacht aan de presentatie van de woning. Dat houdt in dat we tips geven om de woning aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Dit is maatwerk. Het kan gaan van een muurtje witten tot volledige styling van de woning. We werken met het grootste woningfotografie bedrijf van Nederland genaamd Zibber. Denk aan mooie detailfoto’s, video’s voor op Instagram en Facebook, plattegronden in 3d, drone-video’s etc. Het gaat pas online als jij blij bent!

Ontzorgen!

Het verkopen van een huis kan voor mensen een stressvolle periode zijn. Dus dan is het fijn als het proces zo soepel mogelijk verloopt. We staan voor je klaar en helpen op verschillende vlakken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de oven professioneel te laten reinigen voor de bezichtigingen. Of dat we de glazenwasser even langs laten komen voor dat de fotograaf komt.

Als verkoopmakelaar in Amsterdam- Zuidoost hebben we veel ervaring dus we weten waar we op moeten letten. We denken een paar stappen vooruit.

Een voorbeeld.

Stel je krijgt een bod van een partij. De hoogte is wat je wenst en de voorwaarden zijn ook gunstig. Dat is heel mooi! Onze taak is dan als verkopende makelaar om een screening te doen. Dus onderzoeken hoeveel zekerheid deze partij kan geven. We nemen contact op met de hypotheekadviseur van de bieder. Zodat jij een weloverwogen beslissing kan maken om je woning aan deze partij te verkopen.

Vind je het belangrijk dat je de makelaar goed kan bereiken?

Snel in contact staan met elkaar staat bij ons in de top van goede service verlenen. Via Whatsapp zorgen we ervoor dat we als 1 van de weinige makelaars ook in de avonden en in de weekenden snel en laagdrempelig te bereiken zijn.

Voorbeeld.

Er was een keer een bod op een woning gedaan. Verkopers vonden het aan de lage kant, maar hadden niet echt veel tijd meer. Ze stonden op het punt om het bod te accepteren. Die avond kwam er ineens een Whatsapp binnen van iemand die de woning graag nog wilde bezichtigen. Uiteindelijk is dit ook de koper geworden en is de woning voor 20.000 euro meer verkocht. Dus tja snel verdiend door zo’n laat Whatsappje in de avond.

Ervaren en gecertifeerde makelaar!

Door de jaren heen hebben we een groot bestand opgebouwd met mensen die op zoek zijn om een appartement of woonhuis te kopen in Amsterdam- Zuidoost. Door ons grote netwerk met hypotheekadviseurs, gemeente stadsdeel Zuidoost en andere makelaars in Amsterdam en omstreken zijn we op de hoogte van wat speelt in de constant bewegende woningmarkt. 

VZmakelaars hanteert een scherpe courtage, gratis opstartkosten t.w.v. €695,- en geen intrekkingskosten! 

Spreekt onze werkwijze je aan?! Whatsapp of bel ons om een afspraak in te plannen! 

 

 Handige link: www.iamsterdam.com/nl/in-en-om-amsterdam/zuidoost/de-buurten-van-zuidoost

Makelaar Amsterdam Zuidoost
Adres Bijlmerdreef 912
1103 DV Amsterdam
E-mailadres info@vzmakelaars.nl
Telefoon 06 14166980