Beschrijving

Op de 3e (bovenste) verdieping van een goed onderhouden complex ligt dit 2-kamerappartement (ca 50m2) v.v. recent vernieuwde kunststof kozijnen met HR++ beglazing en een zonnig balkon. Deze woning is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen en openbaar vervoer. De metro (53) brengt u met 15 min in het centrum van Amsterdam! 

Er zijn verschillende voorzieningen in de nabijheid zoals het UMC, de Ikea, Johan Cruijff Arena en Arenaboulevard met Ziggo Dome, Pathé bioscoop, maar ook het winkelcentrum de Amsterdamse Poort, het Nelson Mandelapark en het natuur- en recreatiegebied de "Gaasperplas". Voor de dagelijkse boodschappen kunt u bij winkelcentrum Ganzenpoort of de Kameleon terecht. De snelwegen a1,a2, a9 en de a10 zijn snel te bereiken. Op de begane grond bevindt zich een handige berging.

Indeling

Via de ruime hal bereikt u de lichte woonkamer met laminaatvloer en semi open keuken (fornuis en koelkast blijven achter). Vanuit deze woonkamer komt u op het balkon gelegen op het zuidoosten.  
De  slaapkamer heeft direct toegang tot het balkon en de badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wasmachine- aansluiting (wasmachine blijft achter), toilet en wastafel .

Balkon

Gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden

- woonoppervlak ca. 50 m2
- servicekosten € 91,08 per maand
- HR++ beglazing met kunststof kozijnen (2016)
- berging op de begane grond
- voldoende gratis parkeergelegenheid
- afgesloten entree en intercominstallatie
- Erfpachtcanon is afgekocht t/m 15-03-2035 (alg.bep 2000)

Kenmerken