Beschrijving

Centraal gelegen 3 kamer appartement (ca. 68m2) in de gewilde Venserpolder. Metrostation ligt op steenworp afstand van de woning, dat betekent dat u met 15 minuten in het centrum van Amsterdam bent.

In de omgeving vindt u diverse scholen en het gezellige winkelcentrum de Amsterdamse Poort waar diverse grote en kleine winkelketens zijn gevestigd. Daarnaast zijn ook de Arena, AFAS Live en Pathe Arena goed bereikbaar waar verschillende evenementen plaatsvinden. De Venserpolder ligt op fietsafstand van de groen- en recreatiegebieden Ouderkerkerplas en de Gaasperplas. Met de metrolijnen 53 en 54 is Amsterdam CS binnen een kwartier te bereiken.  Met de auto, die u voor de deur kunt parkeren, bent u in enkele minuten op A1, A2, A9 en A10.

Indeling

Gemeenschappelijk entree, trap naar de 4de etage, voordeur, hal met toegang naar alle vertrekken. Woonkamer aan de voorzijde van de woning (keuken zou desgewenst wellicht daar geplaatst kunnen worden), 2 slaapkamers, ruime keuken (hier zou een extra kamer gerealiseerd kunnen worden), separaat toilet en badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De badkamer en toilet zijn recent gerenoveerd. De woning heeft aan de voor en achterzijde van de woning een balkon. Ook beschikt de woning over een separate gedeelde box.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1984
- Servicekosten circa € 117,68 per maand 
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 31 januari 2035 (alg.bep. 2000)
- Separate gedeelde box
- Actieve VvE 
- Zelfbewoningsplichtclausule is van toepassing
Vestiging kwalitatieve verplichting/Ketting- en Boetebeding
- cv ketel (Intergas, eigendom, 2013) 
- parkeren: ontheffing blauwe zone €154,90 per 2 jaar
- Energielabel C

Kenmerken