Beschrijving

Je kunt de woning bezichtigen zonder afspraak tijdens de open huizen op woensdag 28 juli van 16.30 tot 17.30 en donderdag 29 juli van 17 tot 18uur.
Goed ingedeeld 3-kamer appartement (ca70m2) gelegen op de 3de etage centraal gelegen in de populaire wijk de Venserpolder. Op steenworp afstand van openbaar vervoer (Strandvliet en het Bijlmer Arena station) en het grote winkelcentrum de Amsterdamse poort. 

In de nabije omgeving zijn het Nelson Mandelapark, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome te vinden. Daarnaast liggen op gepaste afstand de groen- en recreatiegebieden Gaasperplas en Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Met het metrostation Strandvliet op 2 minuten loopafstand ben je in ca. 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Ook metro- en treinstation Bijlmer ArenA, Venserpolder en Duivendrecht liggen in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen circa 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur en kunnen er 2 vergunningen bij de gemeente zonder wachttijd worden aangevraagd.

Indeling

Gemeenschappelijke entree op de begane grond met trappenhuis. De woning is gelegen op de 3de etage te bereiken met de trap. Bij binnenkomst geeft de hal,  voorzien van inpandige bergruimte toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en biedt toegang tot de dichte keuken en het balkon gelegen op het noordoosten. De 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde (deze kamers blijven lekker koel in de zomer).
Verder is er een eenvoudige badkamer en een separaat toilet. In de onderbouw bevindt zich een individuele berging.

Balkon

Gelegen op het noordoosten met uitzicht op de binnentuin.

Bijzonderheden

- GO wonen: 68 m2
- bouwjaar 1984
- 3de etage
- balkon
- badkamer en toiletruimte vernieuwd in 2013
- verwarming en warm water middels HR combi ketel uit 2013 (huur, koper kan bij de levering het huurcontract overnemen of kiezen voor afkoop)
- erfpachtcanon afgekocht t/m 30-4-2036 
- servicekosten €145,- per maand
- nabij openbaar vervoer en voorzieningen
- berging onderbouw
- energielabel C
- dubbel glas met dubbele schuiframen
- asbestclausule is van toepassing (het is niet bekend dat er abest in het comlex zit, maar gezien het bouwjaar is het mogelijk)
- parkeervergunning €32,50 per 6 mnden, 2de bewonersvergunning €48,75 per 6 mndn (geen wachttijd)

Kenmerken