Beschrijving

Op de 1ste etage gelegen dit 2 kamer appartement (ca61m2) met balkon en tuin (ca 20m2), ruime berging (9m2) en eeuwig afgekochte erfpachtcanon!! Het heeft nu 1 slaapkamer, maar de mogelijkheid bestaat om een 2de slaapkamer te creëren. Het ligt dichtbij de metro, met 20 minuten ben je op Schiphol of in het centrum van Amsterdam. Verhuur is ook mogelijk!

De woning ligt zeer centraal. De metrostations Vensterpolder en Strandvliet, de bus, treinstation Bijlmer Arena zijn snel te bereiken. Ook de uitvalswegen zoals de A2, A9 en A10 liggen in de nabije omgeving. Verder bevindt het appartement zich tussen 2 winkelcentra in, te weten winkelcentrum 'Vensterpolder" en winkelcentrum "Amsterdamse Poort" waar je terecht kunt voor alle dagelijkse voorzieningen.  Verder zijn er volop voorzieningen in de directe omgeving: de Johan Cruijff ArenA, het Nelson Mandelapark, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Ook vind je in de nabije omgeving het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, scholen en het Universitair Medisch Centrum (UMC).

Indeling

Via het trappenhuis is het appartement op de 1ste verdieping te bereiken.  Aan de voorzijde ligt de woonkamer met een brede raampartij. Aan de achterzijde bevindt zich een riante keuken (hier zou een 2de slaapkamer gecreëerd kunnen worden).  Aan de keuken grenst het balkon met een trap naar de tuin (Oosten). Dit is 1 van de weinige woningen in de Venserpolder met een tuin. Je kan hier bijvoorbeeld heerlijk barbecueën met vrienden en familie in de zomer! Naast de keuken ligt de slaapkamer waar voldoende ruimte is voor een tweepersoonsbed en een grote kast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De wasmachine aansluiting zit in een separate berging en de cv ketel ook. Op de begane grond bevindt zich nog een privé berging van maar liefst 9m2!

Bijzonderheden

- Tuin van ca 23 m2 gelegen op het Oosten
- Servicekosten €91,18 per maand 
- Eeuwig afgekocht erfpachtcanon
- Berging ca9m2 in de onderbouw;
- Oplevering in overleg, kan snel.
- niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing
- veel parkeerplek voor de deur
-Zuidoost 1 tot en met 4 Parkeervergunning
Tarief eerste bewonersvergunning: € 34,48 (per 6 maanden)
Tarief tweede bewonersvergunning: € 86,20  (per 6 maanden)
- voorlopig energielabel C

Kenmerken