Beschrijving

Gunstig gelegen 2 kamer appartement (ca54m2, 1 ste verdieping) voorzien nieuwe kozijnen met HR++ beglazing aan de voorzijde van de woning, nieuwe HRcombi-ketel, ruim balkon en berging op de begane grond. De erfpachtcanon  is eeuwigdurend afgekocht. De metro brengt je binnen 20 minuten in de binnenstad. Uitvalswegen, zoals de A2 en de A9, zijn binnen handbereik. Winkelcentrum Reigersbos en de Amsterdamse Poort liggen op fietsafstand.

Het appartement is centraal gelegen op loop-/fietsafstand van diverse voorzieningen, zoals natuur- en recreatiegebied De Hoge Dijk, het UMC, gezellige winkelcentrum Reigersbos (wekelijkse markt op woensdag) en openbaar vervoer (trein- en metrostation Holendrecht/Reigersbos). Het centrum van Amsterdam is te bereiken binnen 20 minuten. Met de auto zit u binnen 5 minuten op de A2 of A9. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling

De indeling vanaf de entree van het appartement is voorzien van een laminaatvloer. Lange hal die bijna alle vertrekken direct met elkaar verbindt. Aan de linkerzijde is de deur die toegang verschaft naar een ruime slaapkamer, een kast van de CV ketel. Naast deze kast is het separaat toilet. Naast het toilet zit de deur naar de badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. 
Via de hal komt u in de ruime en lichte woonkamer, met een groot balkon met vrij uitzicht op het zuiden. Naast de woonkamer is er de half open keuken.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming (combiketel 2021). Op de begane grond bevindt zich een aparte berging.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1984
- Woonoppervlakte ca54  m2
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing
- 1ste etage
- Actieve VvE
- Servicekosten : €95 ,- pm inclusief opstalverzekering, schoonmaak, elektra algemene ruimte, onderhoud
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
- vrij parkeren op straat en optie tot huren van een parkeerplek (huur €55,- ex btw per maand)
- HR combiketel (eigendom, 2021, Intergas)

Kenmerken