Acties

10% korting op een Cinema wall!

Een Cinema walls is helemaal hip en maakt je woonkamer af. Het is een voorzetwand met vakjes voor een tv scherm, spotjes en een openhaard.

Wij hebben een samenwerking met BA montage. Dit bedrijf maakt de mooiste cinema walls geheel op maat en naar jouw wensen. 

Al onze klanten kunnen via ons 10 % korting krijgen op een cinema wall!
Dus mocht je via ons je woning verkopen, aankopen, verhuren of laten taxeren en je wilt graag een cinema wall, laat het ons weten per mail of app en wij zorgen dat de korting wordt gegeven.10% korting op een aanbouw/ uitbouw of opbouw!

Heb jij een woning die geschikt is om uit te bouwen en/of op te bouwen, dan hebben we goed nieuws. In de meeste gevallen mag je 4 meter uitbouwen zonder dat er een vergunning hoeft te worden aangevraagd. Voor een dakopbouw is wel een vergunning van de gemeente nodig. Dit zijn goede investeringen. De woning krijgt meer woonoppervlakte, dus stijgt ook meteen fors in waarde.

We werken samen met de Aanbouw Kampioen. Dit bedrijf heeft al veel aan- en opbouwen gemaakt voor veel blije huiseigenaren en wij mogen onze klanten 10 % korting geven. Bijvoorbeeld op Kantershof in Amsterdam Zuidoost is dit bedrijf volop actief.

Dus mocht je via ons je woning verkopen, aankopen, verhuren of laten taxeren en je wilt graag een uit- of opbouw, laat het ons weten per mail of app en wij zorgen dat de korting wordt gegeven.10% korting op stukadoorwerk

Tegenwoordig wil iedereen een strak gestucte muur. Stukadoor Maami levert strak en mooi werk. Muren en plafonds worden netjes gestuukt en hij gaat pas weg als je blij bent. Goed nieuws! Al onze klanten kunnen 10 % korting krijgen. Dus mocht je een stukadoor nodig hebben, bespaar dan flink wat geld.